Konferencija za medije

raguz luka jubilarne nagrade

Konferencija za medije

Predsjednik Uprave Luke Dubrovnik Željko Raguž održao je konferenciju za medije na kojoj je izlagao rezultate poslovanja društva Luka Dubrovnik d.d. za period od siječnja do rujna 2019.g.

“U prvih devet mjeseci 2019. društvo je ostvarilo prihod od 29,6 mil. kuna, što je za za 4,8 milijuna kuna više nego lani.” istakao je Željko Raguž

Najveće prihodovne stavke u Luci su privez i odvez, odvoz otpada, parking i skladištarina a najveće rashodovne stvari su plaće radnika, rashodi električne energije.

“Rekao sam prošle godine da ćemo u 2019. biti rekordni. S obzirom na današnje gospodarstvo, možete reći i da ste uspješni ako ste na pozitivnoj nuli. A ovaj rezultat me čini ponosnim.” kazao je Raguž.

Na konferenciji za medije predstavljena je i web stranica Luke Dubrovnik, koje do sada nije bilo, a dodijeljena su i priznanja dugogodišnjim zaposlenicima. Zahvalnicu su dobili zaposlenici Luke Senad Dilberović, Emir Hadžimahović, Snježana Tikvica, Pero Bupić, Edin Hebib, Mare Svalina, Senad Škaljić, Zoran Zec, Šaban Stovrag,  Ramiz Hebib, Pero Džamarija, Danijel Bulat, Margarita Pecotić i Božidar Memed, bivši direktor Luke Dubrovnik. Zahvalnica ide i nekadašnjim zaposlenicima, a danas umirovljenicima, Emiru Kusturici i Ninoslavu Sertiću.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.